Lessen

Ik geef binnen verschillende opleidingsinstituten live en/of online lessen. Deze opleidingsinstituten zijn: Con Amore, Ortho Linea, Healingspace en Sonnevelt opleidingen.

Con Amore is gespecialiseerd in Medische en Psychosociale Basiskennis. Ze hebben ook een uitgebreid aanbod aan nascholingen, waar ik er een aantal van geef. Klik hieronder om te zien welke nascholingsdagen dat zijn.

Ortho Linea is gespecialiseerd in het opleiden tot Orthomoleculair Therapeut in een 4-jarig HBO-conform-geaccrediteerd traject. Hierbij geef ik de voedingslessen in het 1e en 2e jaar. Ook verzorgen zij specialisatie-opleidingen voor orthomoleculaire therapeuten waarbij de voedingslessen veelal door mij gegeven worden. Voorbeelden hiervan zijn de opleiding tot darmtherapeut en de opleiding tot kinderconsulent.

Healingspace is een holistische Medische en Psychosociale Basiskennis opleiding en opleiding tot Reiki master en Holistisch Energetisch Therapeut. Hierin verzorg ik in de Medische Basiskennis opleiding een opleidingsdag over hormonen.

Sonnevelt Opleidingen heeft verschillende hoogwaardige holistische opleidingen voor coaches en therapeuten om vanuit holistische oogpunt mensen te laten beseffen hoe ze zelf verantwoordelijkheid kunnen nemen over hun eigen gezondheid. Hierin geef ik de 4-daagse Voeding en Vitaliteit.

Lezingen
Voor verschillende profit- en non-profit organisaties geef ik lezingen en presentaties over uiteenlopende onderwerpen. Zowel online als live vind ik vertellen over mijn vak aan consumenten en professionals ontzettend leuk om te doen.Interactie met de luisteraar vind ik altijd leuk. Met publiek van rond de 20-30 mensen is interactie ook mogelijk om het gecontroleerd te houden. Maar verschillende opties zijn natuurlijk mogelijk hierin.

De onderwerpen waarover ik lezingen heb gegeven zijn onder andere:
Overgang en menopauze, voeding voor de darmen, de schildklier, het immuunsysteem, hart- en vaatziekten, osteoporose, hoe lees ik mijn bloedwaarden?

Ik sta open voor verschillende aanvullende onderwerpen die passen binnen mijn kennisgebied. Vragen staat vrij!